یخچال ها 100 برابر سریعتر از پیش بینی ها در حال آب شدن هستند
به گزارش وبلاگ انجمن گفتگو، نتایج یک پژوهش تازه نشان می دهد که بعضی از یخچال های آلاسکا صد برابر سریع تر از آنچه دانشمندان فکر می کردند در حال ذوب شدن هستند.
به گزارش یورونیوز، الین اندلین یک پژوشگر در دانشگاه ایلینویز آمریکا در این خصوص می گوید: نرخ بالای ذوب شدن یخچال های زیردریایی به ما می گوید یخچال ها بسیار بیشتر به تغییرات اقلیمی حساس هستند و بر همین اساس باید فرآینده های ذوب و محاسبه میزان این آب شدن را پیدا کرد تا در مقابل پدیده افزایش سطح دریا مورد استفاده قرار گیرد.
بیشتر تحقیقات قبلی در خصوص ذوب شدن یخچال های زیردریایی بر مدلسازی نظری، اندازه گیری شرایط در نزدیکی یخچال های طبیعی و همچنین محاسبات فیزیکی و پیش بینی نرخ ذوب یخ متکی بود. اما دانشمندان با یافتن شیوه ای جدید قادر شدند به صورت دقیق تری سرعت آب شدن یخ ها را محاسبه نمایند.
منبع: همشهری آنلاین