طرز تهیه ترشی انجیر در خانه

به گزارش وبلاگ انجمن گفتگو، ترشی انجیر را به روش های متفاوتی می توان تهیه کرد که در همه آنها سرکه، آب و انجیر از مواد لازم اصلی هستند.

طرز تهیه ترشی انجیر در خانه

به گزارش وبلاگ انجمن گفتگو به نقل ازستاره

دستور تهیه

  • انجیر ها را خوب بشویید و آن ها را در آبکش ریخته تا آب اضافی آن ها گرفته شود.
  • حال شکر، آب، سرکه و دارچین را در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت بگذارید، انجیر های شسته شده را نیز به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا چند قل بخورد و شکر ها آب شوند.
  • سپس مواد را از روی حرارت بردارید و آن را به مدت 24 ساعت دست نزنید. این کار را 3 روز تکرار کنید.
  • روز سوم مواد را پس از سرد شدن در یک ظرف تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید.
  • ظرف را در جایی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

پس از گذشت حداقل یک ماه ترشی انجیر شما آماده سرو است...

مواد لازم:

انجیر 2 کیلو گرم
شکر 300 گرم (به دلخواه)
آب 1 لیوان
دارچین1 قاشق غذا خوری
سرکه به مقدار لازم
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ترشی انجیر در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی انجیر در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید