خورشت گوجه سبز، یک ترش و خوشمزه بهاری

به گزارش وبلاگ انجمن گفتگو، گوجه سبز خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه خورشت گوجه سبز می توانید از این خواص بهره مند شوید. شما می توانید گوجه سبز را فریز کنید و در زمستان هم این خورشت را تهیه نمایید.

خورشت گوجه سبز، یک ترش و خوشمزه بهاری

خورشت گوجه سبز یکی از انواع خورشت های خوشمزه و مجلسی ایرانی است. به علت اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورشت فصلی شناخته می گردد. اگر هوادار غذاهای ترش هستید حتما این خورشت را امتحان کنید. با وبلاگ انجمن گفتگو همراه باشید تا طرز تهیه خورشت گوجه سبز را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه خورشت گوجه سبز

  • گوجه سبز درشت 20 عدد
  • سینه یا ران مرغ 4 تکه
  • جعفری 300 گرم
  • نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز میانه 3 عدد
  • شکر و روغن مایع به میزان کافی
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان کافی

طرز تهیه خورشت گوجه سبز

مرحله اول

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید. در ادامه قطعات مرغ را به همراه یک عدد پیاز، میزان کمی نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت میانه نیم پز گردد.

مرحله دوم

در مرحله بعدی دو پیاز به جای مانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و میزانی روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد، پیازهای خردشده را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف گردد.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز نرم شد میزانی زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در مرحله بعدی جعفری ها را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به همراه نعنا خشک به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا جعفری و نعناع هم کمی سرخ گردد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

صبر کنید تا آب موجود در قابلمه مرغ نصف گردد. سپس پیازی را که در مرحله اول به همراه مرغ در قابلمه انداخته بودید خارج نمایید. در ادامه نعنا و جعفری تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مواد با هم بپزند.

مرحله پنجم

زمانی که مرغ به طور کامل پخت، گوجه سبزها را به همراه شکر به قابلمه خورشت اضافه کنید. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا خورشت جا بیفتد و روغن بیندازد. سپس خورشت را به همراه برنج سرو کنید.

اگر به غذاهای خورشتی علاقه دارید، خورشت مرغ با ذرت را بخوانید.

نکات مهم برای تهیه خورشت گوجه سبز

  • خورشت گوجه سبز طعم بسیار ترشی دارد. اگر دوست دارید طعم این خورشت کمی متعادل تر گردد، می توانید میزانی شکر در سرانجام پخت به خورشت اضافه کنید.
  • اگر خیلی زود گوجه سبزها را به خورشت اضافه کنید در سرانجام پخت حالت خود را از دست می دهند و له می شوند. این موضوع باعث زشت شدن ظاهر خورشت شما می گردد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر یک غذای ساده و بدون گوشت برای ناهار را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "خورشت گوجه سبز، یک ترش و خوشمزه بهاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت گوجه سبز، یک ترش و خوشمزه بهاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید