دیدن کنید؛ پخت چورو در خیابان های لندن

به گزارش وبلاگ انجمن گفتگو، چورو که نوعی خمیر شیرین سرخ شده است، یکی از غذاهای خیابانی محبوب اسپانیایی است که هنگام سرو به شکلات داغ یا شیر قهوه آغشته می گردد.

دیدن کنید؛ پخت چورو در خیابان های لندن

معمولا میان وعده هایی مثل پیراشکی و دونات که حالت خمیری دارند در بیشتر کشورهای دنیا محبوب هستند. چورو (Churro) یکی از غذاهای خیابانی اسپانیایی است که از خمیر حاوی آرد گندم، نمک، شکر، آب (گاهی اوقات خمیر سیب زمینی هم به ترکیبات این خمیر اضافه می گردد) تهیه و به صورت داغ سرو می گردد. چورو که در هنگام سرو در شکلات یا شیر قهوه زده می گردد، به صورت نازک یا دراز و کلفت و گاهی اوقات هم به صورت پیچ خورده سرو می گردد.

برای تهیه چورو پس از آنکه خمیر آماده شد، آن را در دستگاهی شبیه به چرخ گوشت می ریزند و پس از آنکه خمیر به شکل سوسیس از دستگاه خارج شد، آن را تکه تکه می نمایند و در روغن داغ فراوان سرخ می نمایند.

چورو که اغلب در خیابان ها عرضه می گردد، به عنوان صبحانه و میان وعده مصرف می گردد. چورو علاوه بر اسپانیا در کشورهای فرانسه، فیلیپین، پرتغال، ایالات متحده و انگلیس نیز سرو می گردد. در ادامه شما را به ویدیویی از طرز تهیه این غذای اسپانیایی اشتهاآور در خیابان های لندن دعوت می کنیم.

منبع: کجارو / fa.wikipedia.org

به "دیدن کنید؛ پخت چورو در خیابان های لندن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دیدن کنید؛ پخت چورو در خیابان های لندن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید