شهردار اصفهان: ارتقای سطح خدمات به جسارت احتیاج دارد

به گزارش وبلاگ انجمن گفتگو، خبرنگاران/اصفهان شهردار اصفهان گفت: هرچه شعاع فعالیت ادارات در دوران کنونی افزایش پیدانموده، دستگاه های نظارتی نیز نقش های متفاوتی را نسبت به گذشته ایفا نموده اند و هرچه این نظارت ها از جهت واقعی خود خارج شده، جسارت ها نیز کاهش پیدانموده است اما مگر می توانیم در دنیای کنونی با وجود کمبودها و مسائل متعدد بدون عنصر جسارت مدیریت کنیم؟

شهردار اصفهان: ارتقای سطح خدمات به جسارت احتیاج دارد

قدرت الله نوروزی، در نخستین نشست از سلسله نشست های تجربه شهر که صبح امروز با موضوع انتقال تجارب مدیریتی شهرداران دهه شصت اصفهان، در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی برگزار گردید اظهار کرد: جسارت ها و کوشش های زیاد آقای ملک مدنی، شهردار دهه شصت اصفهان باعث شده که نام او در تاریخ اصفهان ثبت گردد. امروز در حضور کسانی هستیم که در ساختن این شهر و شهرت آن نقش داشتند؛ کسانی که در گذشته زحمات زیادی کشیدند. مدیرانی که امروز در حال ادامه دادن این راه هستند و این ابتکار مربوط به حوزه برنامه ریزی شهری است که توانسته در کشور مقام های متعددی را کسب کند.

وی ادامه داد: به مرور و در طول تاریخ، هرچه پیش آمده ایم احتیاجهای شخصی به احتیاجهای همگانی تبدیل شده و هر جا چنین مسئله ای اتفاق افتاده، بار دولت ها و شهرداری ها نیز سنگین تر شده است.

به گزارش وبلاگ انجمن گفتگو، نوروزی توضیح داد: شاید هشتاد سال پیش، شهرداری ها، کارهایی که امروز انجام می دهند را انجام نمی دادند. سال 1334 حدود 40 وظیفه بر عهده شهرداری ها بود اما به دلیل توسعه و پیشرفت کشورها، وظایف دولت ها به خصوص دولت های رفاهی، توسعه پیدا کرد و در پی آن وظایف شهرداری ها نیز چند برابر شد.

شهردار اصفهان اعلام نمود: امروز بیش از 400 وظیفه بر عهده شهرداری هاست و دولت های محلی برای رعایت نظم عمومی و استقرار آسایش و آرامش مردم، موظف به برآورده کردن احتیاجهای مردم هستند.

وی در ادامه گفت: در گذشته، وظیفه دولت ها برقراری امنیت بود و امروز، بهداشت عمومی از امنیت کمتر نیست ضمن اینکه اخلاق حسنه نیز به عنوان یک مؤلفه مهم جزو وظایف دولت هاست.

نوروزی با اشاره به لزوم استفاده از تجربیات سرمایه های انسانی هر سازمان مطرح نمود: ما ناگزیریم که از تجربه های مدیران گذشته به عنوان سرمایه های انسانی استفاده کنیم تا در این پیچیدگی کارها و شرایط سخت، به ویژه شرایط کنونی کشور، این تجربیات چراغ راهی باشد برای عبور از سختی هایی که هر یک از آن ها می تواند یک دستگاه مدیریتی را زمین گیر کند.

شهردار اصفهان تأکید کرد: مرام ما در این سلسله نشست ها این بود که در ابتدا سراغ افرادی برویم که گفت وگو با آن ها می تواند ما را یک گام به جلو ببرد. حضور چنین افرادی برای ما غنیمت است. آن ها سرمایه اجتماعی هستند و متأسفانه امروزه بخش هایی از دستگاه ها به این سرمایه های اجتماعی توجه ندارند.

وی اضافه کرد: تداوم این جلسات و استمرار آن می تواند به عنوان یک پشتوانه تجربی قوی برای مدیرانی باشد که دوران جوانی خود را سپری می نمایند. شنیدن حرف های مدیران قبلی، می تواند به جوانان بسیاری که در این دوره با ما همکاری می نمایند جسارت ببخشد.

نوروزی به اهمیت وجود جسارت در مدیریت اشاره نمود و گفت: هرچه شعاع فعالیت ادارات در دوران کنونی افزایش پیدانموده، دستگاه های نظارتی نیز نقش های متفاوتی را نسبت به گذشته ایفا نموده اند و هرچه این نظارت ها از راستا واقعی خود خارج شده، جسارت ها نیز کاهش پیدانموده است اما مگر می توانیم در جهانی کنونی با وجود کمبودها و مسائل متعدد بدون عنصر جسارت مدیریت کنیم؟

شهردار اصفهان ادامه داد: نشستن و از گذشته شنیدن می تواند سطح جسارت مدیران افزایش دهد چراکه ارتقای سطح خدمات، احتیاج به جسارت دارد و باید از آن استفاده گردد. پس باید سخنان مدیران گذشته را شنید و همراه با آن ها گام های بزرگی را برداشت.

وی گفت: نمی خواهم بگویم امروز در اصفهان چه شده است. نمی خواهم به حلقه حفاظتی یا رینگ چهارم اشاره ای کنم. نمی خواهم درباره تحولات قاجاریه، پهلوی اول و پهلوی دوم و دوران چهل ساله انقلاب چیزی بگویم یا از خط دو مترو که انقلاب عمرانی در اصفهان بوده است سخنی بگویم بلکه می خواهم به مدیران گذشته که دغدغه دارند و دلسوز مردم هستند، این نوید را بدهم که با مشارکت مردم و تعامل و گفت وگو، راه سخت خدمات رسانی به نحو شایسته در این شهر ادامه دارد.

نوروزی از همه مدیران حاضر در این نشست تشکر و از آن ها دعوت کرد تا برای بهبود کیفیت زندگی شهروندان اصفهان و قدم برداشتن در راستا پیشرفت و توسعه به شهرداری اصفهان یاری نمایند.

علیرضا صادقیان، معاون برنامه ریزی و توسعه انسانی شهرداری اصفهان نیز در این نشست گفت: ارزشمندترین سرمایه هر سازمان، سرمایه انسانی است. وقتی هر سازمان در جامعه هدف خود، به دنبال جذب بهترین سرمایه ها باشد افرادی که احتیاج آن سازمان هستند با دانش کافی به آن وارد می شوند. این افراد پس از ورود به سازمان، تجربیاتی را کسب می نمایند و در ادامه یا با خود می برند یا آن سازمان اجازه خروج این تجربیات را پس از خارج شدن فرد نمی دهد.

وی ادامه داد: باید بدانیم سازمانی پیروز است که بتواند از تجربیات افراد حاضر و پیشین خود، استفاده مطلوب را داشته باشد. امروزه وظیفه اصلی مدیریت دانش در جهان این است که برابر از دست دادن سرمایه های انسانی شهر بایستد و از آن ها به درستی استفاده کند تا رابطه این سرمایه ها و دانش آن ها محفوظ بماند.

معاون برنامه ریزی و توسعه انسانی شهرداری اصفهان توضیح داد: ما در شهرداری اصفهان با ایجاد سامانه مدیریت دانش،این کار را آغاز کردیم و خوشبختانه ثمره آن در این نشست معین شد. می توانم ادعا کنم که امروز یکی از بهترین سازمان هایی که در زمینه های مطرح شده فعالیت دارد، شهرداری اصفهان است.

وی اعلام نمود: در سامانه مدیریت دانش، بیش از یک هزار مقاله، 700 کتاب، و حدود 600 تجربه ای که در چنین نشست های خصوصی بیان شده، بارگذاری شده و هم برای اندیشمندان قابل دسترس است و هم عموم مردم می توانند از آن استفاده نمایند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "شهردار اصفهان: ارتقای سطح خدمات به جسارت احتیاج دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شهردار اصفهان: ارتقای سطح خدمات به جسارت احتیاج دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید