استیک ماهی و پنیر پارمسان

    به گزارش وبلاگ انجمن گفتگو،
  • زمان تهیه: 4 دقیقه
  • زمان پخت: 17 دقیقه
  • تعداد: 4 تا 6 نفر

مواد لازم

استیک ماهی و پنیر پارمسان

یک عدد فیله ماهی سالمون (500 گرم)

نصف پیمانه آرد کامل

نصف قاشق چایخوری نمک دریایی

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

سه عدد سفیده تخم مرغ

یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

یک پیمانه خرده نان باگت

روغن زیتون

سس

1/3 پیمانه مایونز کم چرب

1/3 پیمانه ماست کم چرب

یک قاشق غذاخوری خردل

یک قاشق غذاخوری جعفری ریز شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- فیله ماهی را بشویید و خشک کنید. ماهی را نصف کنید تا دو فیله به دست بیاید. سپس از طول آنها را باریک به اندازه دو سانتی متر برش دهید.

3- در یک کاسه کوچک، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را نیز در کاسه ای دیگر حدود 30 ثانیه هم بزنید. پنیر پارمسان و خرده های نان را نیز در کاسه ای دیگر با هم مخلوط کنید.

4- تکه های سالمون را داخل آرد بغلتانید و آرد اضافه آن را بگیرید. سپس در سفیده تخم مرغ و آخر سر هم در مخلوز پنیر و نان بغلتانید.

5- روغن زیتون را داخل تابه بریزید و پس از داغ شدن، سالمون ها را حدود 15 تا 20 دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

6- برای تهیه سس نیز مایونز، ماست، خردل و جعفری را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.

7- ماهی را در ظرف چیده و در کنارش سس بگذارید و سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: 473

چربی: 19 گرم

چربی اشباع شده: 6 گرم

پروتئین: 43 گرم

کربوهیدرات: 32 گرم

قند: 4 گرم

فیبر: 1.5 گرم

کلسترول: 78 میلی گرم

سدیم: 1206 میلی گرم

منبع: فوت و فن / foodnetwork.com

به "استیک ماهی و پنیر پارمسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استیک ماهی و پنیر پارمسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید